Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA thuistest bestellen

Een SOA-thuistest bestellen is jezelf en anoniem snel testen

Het internet maakt het je op vele vlakken erg gemakkelijk. Zelfs als het gaat over iets heel persoonlijks, zoals de vraag of je eventueel een SOA hebt opgelopen. Deze vraag zal opkomen als je seks hebt gehad zonder beschermende maatregelen te treffen. Als je dit vaker doet met verschillende partners, dan loop je een reële kans om met een SOA besmet te raken. Als je onveilige seks hebt gehad en je ondervindt geen klachten, dan is dit niet zo vreemd. Het komt veel voor dat mensen drager zijn van een SOA maar geen klachten hebben. Een SOA-thuistest bestellen kan dan handig zijn om zekerheid te krijgen.

Met SOA-thuistesten bestellen maak je het jezelf gemakkelijk

Jezelf laten testen op een SOA is zo´n gedoe? Misschien nog wel als je het op de traditionele wijze doet. De GGD test voornamelijk mensen die tot een bepaalde risicogroep behoren en de huisarts is iemand die jou kent en waar je dit liever niet meer deelt. Door SOA-thuistesten te bestellen maak je het jezelf heel gemakkelijk. Je kunt gewoon vanuit huis goedkoop een SOA-thuistest bestellen en na ontvangst kun je ook thuis jezelf testen. Wanneer je het afgenomen materiaal terugstuurt, gaat dit naar een gecertificeerd laboratorium, waarna je binnen enkele dagen de uitslag krijgt. Lekker snel dus, goedkoop en anoniem.

Bestel een SOA-thuistest bij SOA-thuistest.nl

En waar kun je terecht om een SOA-thuistest te bestellen? Bestel een SOA-thuistest bij SOA-thuistest.nl. Onze SOA-thuistesten zijn betrouwbaar, want de uitslag komt van een gerenommeerd en gecertificeerd laboratorium. Tevens zijn wij transparant, de kosten voor de desbetreffende SOA-thuistesten zijn direct inzichtelijk. Ook kun je het gehele proces van bestelling tot uitslag volledig anoniem uitvoeren. Zelfs als blijkt dat je positief bent getest, is het mogelijk om je anoniem te laten behandelen. Overigens komt bij een positieve test je anonimiteit wel gedeeltelijk te vervallen, want je moet wel je bedpartners inlichten.