Wanneer je toch besluit geen test te willen doen, kun je de aankoop ongedaan maken en het pakket retourneren. Iedereen heeft in de Europese Unie namelijk het recht om online-aankopen binnen 14 dagen te herroepen zonder opgave van redenen. Je mag je dus gewoon bedenken. Doe je dit binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen en stuur je het op tijd terug, dan krijg je je geld terug.

We vragen je wel voordat je het pakket terug stuurt eerst contact met ons op te nemen om ons hiervan op de hoogte te stellen. Je krijgt dan vervolgens van ons de verzendinstructies.

Wanneer je ongeopende pakket door ons is ontvangen binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van je wens tot herroeping, krijg je het volledige betaalde bedrag terug, exclusief de verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen zijn ook voor eigen rekening.

Let op! Onze pakketten zijn om hygiënische redenen niet te retourneren als ze open zijn gemaakt. Wanneer de verzegeling is verbroken, is het pakket niet terug te sturen.