Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA test

Moet je een SOA test doen?

Onderdeel van de seksuele voorlichting op scholen is altijd een uitgebreide voorlichting over de nadelen van het hebben van seks. Je kunt hiermee een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) krijgen. Veilig vrijen, dus met condoom is de enige manier om het risico op een SOA zoveel mogelijk te beperken. Ook jij hebt dit misschien wel op school geleerd, maar toch heb je vast wel eens onveilig gevreeën. Je weet dan dat je een risico loopt. Als je nu onzeker bent of je misschien besmet bent over of misschien heb je zelfs klachten gekregen na onveilige seks? Dan is een SOA-test laten doen zeer aan te bevelen.

Op welke SOA testen?

Je kunt door onveilige seks wel een SOA oplopen, maar niet iedere SOA is hetzelfde. Je moet je dan ook laten testen op een SOA waar jij de grootste kans op hebt. In Nederland zijn chlamydia en gonorroe de meest bekende SOA´s. Iets minder bekend zijn Trichomonas en Mycoplasma. Een ernstige vorm van een SOA is HIV. Dit is ongeneeslijk en kan uiteindelijk leiden tot AIDS. Wil je je laten testen, dan is het verstandig om online de testwijzer in te vullen. Aan de hand van jouw antwoorden, zul je een advies krijgen welke SOA-testen je het beste kunt bestellen.

SOA testen online bestellen bij SOA-thuistest.nl

Een SOA-test kun je onder andere laten uitvoeren door je huisarts. Maar het is begrijpelijk dat je hier niet om staat te springen. De huisarts is een bekende van jou en je schaamt je een beetje om met hem of haar over je seksleven te hebben? Dat begrijpen wij van SOA-thuistest.nl helemaal. Daarom kun je bij ons SOA-testen online bestellen. Je krijgt de betreffende SOA-test snel en in een blanco envelop thuis geleverd en je kunt in je eigen omgeving en op het tijdstip dat jij wenst de test uitvoeren. Nadat je volgens de meegeleverde instructies een zelfswab of urine retour hebt gezonden, krijg je binnen enkele dagen de uitslag.