Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA test online bestellen

Een SOA-test online bestellen is een eenvoudige wijze om jezelf te testen

Natuurlijk weet je dat je door onveilig vrijen een SOA kunt oplopen. Normaal ben je ook altijd verantwoordelijk, maar net die ene keer is het niet gelukt om een condoom te gebruiken? Dit zal veel mensen wel bekend in de oren klinken. Daarom wil je ook je verantwoording nemen tegenover een toekomstige partner met wie je seks gaat hebben en natuurlijk ook om jezelf gerust te stellen, door een SOA-test te laten doen. Dit kun je snel afhandelen en hoeft tegenwoordig niet meer bij de huisarts of GGD. Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit, want je kunt een SOA-test online bestellen.

Welke SOA-testen online bestellen?

Wanneer je op zoek gaat naar een SOA-test, dan zul je er al snel achter komen dat de ene SOA-test niet de andere is. Er zijn namelijk verschillende soorten SOA´s waar je mee te maken kunt krijgen. Dit is onder andere afhankelijk op welke wijze je seks hebt gehad. Door anale seks kun je weer een andere SOA oplopen dan wanneer je alleen orale seks hebt gehad. Doe daarom eerst de online testwijzer. Je beperkt hiermee je keuze en je kunt veel directer op een bepaalde SOA-testen. Je krijgt dan het advies voor bepaalde SOA-testen en dan is het bestellen snel en eenvoudig. Dit geldt ook voor het testen zelf en het opvragen van de uitslag.

Bestel SOA-test online bij SOA-thuistest.nl

Je wilt je anoniem laten testen en het liefst ook zo snel mogelijk over de uitslag beschikken? Bestel een SOA-test online bij SOA-thuistest.nl. Wij zijn zeker heel snel, want nadat je online je bestelling hebt geplaatst, zullen wij onmiddellijk overgaan tot verzenden. Dit doen wij heel discreet, want je krijgt de test meestal al de volgende thuis in een blanco envelop. Wanneer je de test direct uitvoert en het afgenomen materiaal terugstuurt, heb je binnen 2 tot 3 dagen al de uitslag.