Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA sneltest

Met een SOA-sneltest weet je al snel of je met HIV besmet bent

Heb je regelmatig onveilige seks of is het je een keer overkomen dat je zonder condoom hebt gevreeën? Als je snel zekerheid wilt hebben of je niet bent besmet met HIV, dan kun je een SOA HIV-sneltest bestellen. Zekerheid hebben is niet alleen goed voor je eigen gemoedstoestand, je zorgt er zo ook voor dat jij geen anderen besmet met wie je seks hebt. Om het risico op een besmetting tot een minimum te beperken, is het uiteraard altijd verstandig om een condoom te gebruiken. Gaat het toch eens mis, dan weet je in ieder geval dat je met de SOA HIV-sneltest snel duidelijkheid hebt.

SOA-sneltesten op HIV

Er bestaan verschillende soorten SOA-thuistesten. Dit komt omdat er ook verschillende soorten SOA´s zijn. De ene SOA komt vaker voor dan de andere, dus heel gericht testen is noodzakelijk. Twijfel je welke SOA-thuistest je moet bestellen? Doe dan de online testwijzer. Nadat je enkele stappen hebt doorgenomen, krijg je een advies welke test(en) je het beste kunt bestellen. Een chlamydia test en gonorroe test zullen in de regel het vaakst worden besteld. Dit zijn namelijk de meest bekende en veel voorkomende SOA´s in Nederland. Daarnaast kun je SOA-sneltesten op HIV. HIV is de meeste gevaarlijke SOA, dus neem bij een positieve uitslag contact op met één van de klinieken van OneDayClinic, om door middel van een bloedtest de uitslag te bevestigen.

Bestel je sneltest SOA bij SOA-thuistest.nl

Een sneltest SOA van SOA-thuistest.nl is de snelste manier op je te laten testen op HIV. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen die dit wil een sneltest SOA kan afleggen, ook als je volledig anoniem wilt blijven. Wij begrijpen dat. Dit houdt niet alleen het bestellen en afnemen van de sneltest SOA in. Mocht je positief testen op HIV, dan bieden wij de mogelijkheid om je in één van klinieken van OneDayClinic te laten begeleiden bij de vervolgstappen die dan nodig zijn.