Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA kliniek

Laat je testen in een SOA kliniek

Onbeschermde seks brengt altijd een risico met zich mee. Je kunt namelijk besmet raken met een SOA. Chlamydia en gonorroe zijn de meest bekende SOA´s, maar je kunt ook andere minder bekende SOA´s oplopen. Soms krijg je direct of enkele weken na de seks al bepaalde klachten en soms merk je hier helemaal niets van. Of je nu wel of geen klachten krijgt, als je besmet bent, vorm jij altijd een risico. Je kunt een SOA tijdens onbeschermde seks dan doorgeven aan je partner. Dit is natuurlijk niet wat je op je geweten wilt hebben. Laat je daarom testen. Vind je het eng om naar een SOA-kliniek te gaan? Testen kan ook snel, makkelijk en betrouwbaar met een SOA-thuistest.

Waarom naar SOA klinieken om te testen?

Er zijn diverse mogelijkheden om je te laten testen op een SOA. Een eerste logisch stap zou de huisarts zijn. Dit vinden veel mensen een probleem. De huisarts is min of meer een bekende, dus volledig anoniem ben je hier niet. Je kunt ook naar één van de SOA-klinieken komen van onze samenwerkingspartner OneDayClinic. Deze kliniek biedt een totaalpakket aan, waarbij je jezelf kunt laten testen en als je besmet bent met een SOA ook kunt laten behandelen. Een voordeel is dat dit geheel anoniem kan. De medewerkers van de kliniek hoeven je identiteit niet te weten. De testen van de kliniek zijn uiterst betrouwbaar, want ze worden door een gerenommeerd laboratorium uitgevoerd. Ook de uitslag krijg je snel binnen.

Meld je bij een kliniek SOA na een test van SOA-thuistest.nl

Je hoeft je niet te laten testen in een kliniek op SOA’s. SOA-thuistest.nl maakt het je heel gemakkelijk om thuis een SOA-test te doen. Ook dit kan anoniem en snel. Wij werken samen met OneDayClinic. Mocht uit de thuistest blijken dat je positief getest bent op een SOA, dan kun je alsnog een nieuwe anonieme en betrouwbare test laten uitvoeren bij OneDayClinic en je hier ook laten behandelen. Licht bij een positieve test wel diegenen in met wie je onveilige seks hebt gehad.