Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Snelle SOA test

Met een snelle SOA-test weet je op korte termijn waar je aan toe bent

Een SOA kun je oplopen door onbeschermde seks. Helemaal als je seks hebt met wisselende partners, is er een groter risico op het besmet raken met een SOA. Het gebeurt dikwijls dat mensen met een SOA rondlopen, zonder dat ze het zelf doorhebben. Dit komt omdat je niet altijd merkbare symptomen van een SOA hoeft te krijgen. Soms krijg je pas veel later klachten. Lang met een SOA rondlopen is nooit goed, want op termijn kun je klachten ontwikkelen die grote gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid en je kunt anderen besmetten met wie je onbeschermde seks hebt. Een snelle interventie bij het hebben van een SOA is daarom noodzakelijk. Heb je onbeschermde seks gehad, verschaf je dan snel zekerheid met een snelle SOA-test.

Snelle SOA-testen om direct actie te kunnen ondernemen

Er zijn verschillende soorten snelle SOA-testen te bestellen. Dit komt omdat er ook verschillende soorten SOA´s zijn. Chlamydia, Mycoplasma en gonorroe zijn de vaakst voorkomende SOA´s. HIV is een soort met de grootste gevolgen. Hierbij moet je je levenslang onder behandeling blijven, om te voorkomen dat je AIDS krijgt. Alle andere vormen van SOA´s zijn met een relatief korte behandeling met medicatie snel te verhelpen. Je kiest dus een SOA-test van de SOA die jij vermoedelijk zou kunnen hebben opgelopen. Voor advies welke snelle SOA-testen je moet bestellen, kun je een online testwijzer invullen. De testen kun je thuis gemakkelijk uitvoeren en de uitslag heb je al binnen enkele dagen.

Een SOA-test snel uitvoeren met SOA-thuistest.nl

Wil jij een SOA-test snel uitvoeren? Dan doe je er goed aan om een SOA-zelftest bij SOA-thuistest.nl te bestellen. Welk soort SOA-test je ook bestelt, onze SOA-testen worden na bestelling snel naar je verzonden, je kunt de test snel zelf doen en je krijgt ook snel de uitslag. Bovendien kan dit allemaal volledig anoniem. Wel moet je bij een positieve test je bedpartners inlichten, zodat zij zich ook kunnen laten testen.