Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Chlamydia kuur

Een chlamydia kuur als je besmet bent

Chlamydia en gonorroe zijn de meest bekende en veel voorkomende SOA´s. Deze SOA´s krijg je door het hebben van onbeschermde seks. Het eerste advies is daarom altijd om een condoom te gebruiken, helemaal als je regelmatig van partner wisselt. Aangezien dit lang niet altijd gebeurt, zeker bij orale seks, loop je dus een redelijk groot risico op chlamydia als je seks hebt. Wanneer je niet lang nadat je onveilige seks hebt gehad klachten krijgt, dan kun je je direct laten testen. Het kan ook zijn dat je geen klachten ondervindt, ook dan is een chlamydia-test aan te raden, omdat je wel het risico hebt gelopen. Mocht je besmet zijn, laat dan chlamydia behandelen, zodat je de bacterie kwijt raakt.

Hoe gaat een kuur voor chlamydia?

Het kan dat je je misschien enigszins schaamt als uit een test blijkt dat je besmet bent met chlamydia. Dit is niet erg, veel mensen hebben dit. Het goede nieuws is, dat het behandelen van chlamydia geen omslachtige medische behandeling is. Behandeling gaat namelijk met medicatie. Vrijwel altijd wordt gekozen voor een antibioticakuur. Wanneer je de behandeling van chlamydia hebt gehad en je houdt je aan de regels om 7 dagen na de kuur nog geen seks te hebben en niet te masturberen, dan ben je van de chlamydia af. Bij klachten, maar ook als je geen klachten hebt na onveilige seks, is een chlamydia-test altijd verstandig. Zo weet je zeker dat je geen anderen meer besmet.

Een chlamydia antibiotica kuur na een test van SOA-thuistest.nl

Als je niet zeker weet of je chlamydia hebt, bestel dan een chlamydia-test bij SOA-thuistest.nl. Onze test gaat gemakkelijk en snel, zodat je al binnen enkele dagen weet of je besmet bent. Ben je positief getest en heb je medicatie tegen chlamydia nodig? Dan kun je voor een afspraak bellen met OneDayClinic. Hiermee werken wij samen, waardoor wij je naast een anonieme test, ook een anonieme behandeling kunnen garanderen.