Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Chlamydia en gonorroe zelftest

Vermoed je een SOA, doe een chlamydia en gonorroe zelftest

Zoals je ongetwijfeld zult weten, zijn voorbehoedmiddelen tijdens het vrijen de beste methode om geen SOA´s op te lopen. Toch lopen in Nederland zo´n 31.000 mensen jaarlijks een SOA op. Veilig vrijen gebeurt dus niet altijd en ook jij bent hier misschien schuldig aan. Het is niet gezegd dat je besmet raakt bij het onveilig vrijen, maar een hoger risico loop je wel. En dan kan het zomaar zijn dat je wel besmet raakt. SOA´s die het vaakst voorkomen zijn Chlamydia, Mycoplasma en Gonorroe. Je doet er daarom goed aan om een chlamydia en gonorroe zelftest aan te schaffen als je onveilige seks hebt gehad.

Met de chlamydia en gonorroe zelftesten weet je waar je aan toe bent

Van alle SOA´s komt chlamydia het vaakst voor. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier last van krijgen. Je kan het oplopen van vaginale, anale en orale seks. Bij vrouwen kan chlamydia zich ook vanzelf uitbreiden van de vagina naar de anus. Het percentage mensen die geen klachten ontwikkelen bij chlamydia is hoog. Je kunt dus een drager van chlamydia zijn zonder dat je dit door hebt. Een andere veelvoorkomende SOA is gonorroe. Ook gonorroe is een bacterie die zich nestelt in het slijmvlies en waardoor je diverse klachten kunt krijgen. Mannen zullen bij gonorroe eerder last hebben van klachten dan vrouwen, maar ook hier geldt, je kunt ook besmet zijn zonder klachten te hebben. Chlamydia en gonorroe zelftesten bestellen is daarom altijd verstandig na het hebben van onveilige seks.

Een zelftest chlamydia en gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl

Wil jij jezelf testen op chlamydia of gonorroe? Dan ben je het beste af met een handige gecombineerde zelftest chlamydia en gonorroe van SOA-thuistest.nl. Met deze test kun je dus testen op twee soorten SOA´s. Bij mannen kan de test worden afgenomen door wat urine op te sturen en vrouwen een zelfswab. Dit is een vaginale uitstrijk die je volgens de bijgeleverde instructies kunt uitvoeren. Ook kunnen zowel mannen als vrouwen een zelfswab van de keel of anus laten testen. Zo krijg je op een snelle én anonieme wijze duidelijkheid of je besmet bent.