Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Spoed SOA test

Met een spoed SOA-test heb je snel duidelijkheid

Ongetwijfeld zul je weten, dat als je onveilige seks hebt, je ook een risico loopt op een SOA. Ook al ben je altijd erg voorzichtig, het kan toch eens misgaan. Je kunt toch seks hebben terwijl er toevallig geen condoom bij de hand was of het condoom is stuk gegaan. Het is begrijpelijk dat je na de seks dan vol vragen zit en je vooral ongerust bent. Een SOA-test de enige manier om snel duidelijkheid te krijgen. Als je geen klachten hebt, dan kan dit nog niet direct na de seks. Afhankelijk van de soort SOA waarop jij je wilt testen, moet je 2 tot 12 weken wachten, voordat je een betrouwbare test kunt doen. Dit in verband met de windowperiode. Dit is natuurlijk lang, dus je wilt na deze periode met spoed een SOA-test doen om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben.

Nooit lang op uitslag wachten met spoed SOA-testen

Een voordeel van spoed-SOA testen, is dat je de test gemakkelijk zelf snel kunt uitvoeren. Vrouwen moeten hiervoor volgens de bijgeleverde instructies een zelfswab maken en mannen wat urine opvangen. Indien er een keel of anale SOA-test gedaan moet worden wordt dit ook met een zelfswab gedaan. Het materiaal moet overigens snel retour worden gezonden. Binnen 72 uur moet het materiaal op het lab zijn. Soms al de volgende dag krijg je de uitslag en weet je of je wel of niet besmet bent. Het is ook een voordeel bij spoed-SOA testen, dat wanneer je positief bent getest, je ook snel een behandeling kunt starten. Een snelle behandeling is noodzakelijk, zodat de SOA snel uit je lichaam is en zo geen verdere schade kan berokkenen. Tevens voorkom je dat je anderen besmet.

Een SOA-test met spoed bestellen bij SOA-thuistest.nl

Wil jij zo snel mogelijk weten of besmet bent met een SOA? Dit kan omdat je klachten ondervindt, maar ook als je geen klachten hebt en toch onveilig hebt gevreeën, is duidelijkheid belangrijk. Voor een snelle uitslag kun je een SOA-test met spoed bestellen bij SOA-thuistest.nl. Wij bieden goedkope en betrouwbare SOA-testen aan om je te laten testen op verschillende soorten SOA´s, waarbij je binnen enkele dagen al een uitslag mag verwachten.