Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA zelftest online

Gemakkelijk een SOA-zelftest online bestellen

Iedereen weet tegenwoordig, dat als je meerdere sekspartners hebt (gehad), dat je een risico loopt om een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) op te lopen. In theorie klinkt het allemaal mooi hoe je met een condoom een SOA kunt voorkomen, in de praktijk loopt het wel eens anders en heb je onbeschermde seks. Misschien dat je achteraf wel spijt hebt en je je hier zorgen over maakt? Het kan ook zijn dat je ineens onverwachtse klachten krijgt? Dan is het verstandig om je te laten testen of je een SOA hebt opgelopen. Ook al is de uitslag negatief, je bent dan gerustgesteld. Je kunt gemakkelijk een SOA-zelftest online bestellen.

Welk soort SOA-zelftesten online bestellen?

Je kan verschillende soorten SOA’s hebben. Een soort SOA is bijvoorbeeld chlamydia. Dit is de meest voorkomende SOA en kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen. Ook gonorroe behoort tot één van de vaakst voorkomende soorten SOA´s. Voor beide soorten kun je aparte SOA-zelftesten online bestellen. Minder bekende vormen van een SOA zijn mycoplasma en trichomonas. Ook voor deze soorten is een aparte zelftest te bestellen. De SOA-zelftesten testen dus heel specifiek, zodat je altijd optimale zekerheid hebt. De meest ernstige vorm van een SOA is HIV. HIV is in principe ongeneeslijk en kan leiden tot AIDS. Gelukkig zijn de behandelingen tegenwoordig zo goed, dat er goed met HIV te leven is. Voor HIV hebben we een zelftest waarbij je de uitslag direct al ziet. Dit is te vergelijken met een zwangerschapstest, alleen bij een HIV-test wordt bloed afgenomen. Bij een positieve uitslag moet je je nogmaals laten testen met een test die naar het lab gaat.

Online een SOA-zelftest bestellen bij SOA-thuistest.nl

Wanneer je onbeschermde seks hebt gehad en je wilt een zelftest van SOA-thuistest.nl bestellen, dan heb je waarschijnlijk geen idee welk soort test je moet bestellen? Een online SOA-zelftest bestellen kun je dan beter pas doen als je op onze website de testwijzer hebt gedaan. Je vult de vragen stap voor stap in en uiteindelijk wordt er een advies gegeven welke test(en) je het beste kunt bestellen. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is mogelijk om de zelftest volledig anoniem uit te voeren. De test wordt door jezelf uitgevoerd en daarna opgestuurd naar het laboratorium waarna je uitslag na 2-3 werkdagen bekend is.