Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA test thuis

Een SOA-test thuis uitvoeren

Heb jij wel eens onveilige seks gehad? In een vaste relatie is dit misschien normaal, maar als je wisselende partners hebt, dan loop je een risico op besmetting met een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA). Nu hoef je als je besmet bent niet direct klachten te ondervinden. Wanneer je wel klachten krijgt, dan is dit zeer hinderlijk en vooral ook ongemakkelijk. Het gaat bijvoorbeeld om zaken als pijn bij het plassen en het vrijen of huiduitslag . Niet iets om mee te koop te lopen. Tevens ben je als je besmet bent een gevaar voor je partner met wie je seks hebt, want je geeft een SOA dan gemakkelijk door. Een SOA-test thuis uitvoeren is dan een gemakkelijke oplossing, want ´better safe than sorry.´

Het voordeel van SOA-testen thuis uitvoeren

De voordelen van SOA-testen thuis uitvoeren zijn samen te vatten in enkele kernwoorden, namelijk snel, anoniem en gemakkelijk. Een SOA-test kan snel worden besteld, zodat je de test de volgende dag al in huis hebt. Ook de test zelf uitvoeren is snel en gemakkelijk. Je hoeft enkel een zelfswab te doen of urine af te nemen en dit materiaal te retourneren. Instructies hiervoor vind je bij de test. Binnen enkele dagen nadat je materiaal bij het laboratorium is gearriveerd heb je de uitslag al binnen. Gemakkelijker jezelf op een SOA-testen gaat niet. Daarnaast is het een groot voordeel dat dit geheel anoniem kan gebeuren, ook het behandelen als je onverhoopt positief mocht testen. Wel moet je bij een positieve test diegenen met wie je onveilige seks hebt gehad inlichten, zodat zij zich ook kunnen testen.

Koop bij SOA-thuistest.nl een thuis test SOA

Wil jij ook de zekerheid hebben dat je vrij bent van een SOA? Of heb je klachten en wil je je zo snel mogelijk laten behandelen? Met een thuistest op SOA’s van SOA-thuistest.nl gaat testen snel, goedkoop en volledig anoniem. Wij bieden voor verschillende SOA´s een aparte SOA-thuistest aan. We raden je daarom aan om voor het bestellen de testwijzer in te vullen, dan krijg je inzicht in welke SOA-test je het beste kunt bestellen.