Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

SOA test online

Je kunt een SOA-test online gemakkelijk bestellen

Een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) kun je oplopen, wanneer je onveilige seks hebt. Je hoeft niet eens te merken dat je een SOA hebt, want veel mensen hebben geen symptomen. Wel is het zo dat als je je niet laat behandelen, je later klachten kunt ontwikkelen met soms verstrekkende gevolgen. Bovendien ben jij als drager van een SOA besmettelijk voor andere partners waarmee je onveilige seks hebt. Als je van jezelf weet dat je wel eens onveilige seks hebt gehad, stel dan jezelf gerust en wees verantwoordelijk naar je toekomstige partners(s) toe en bestel een SOA-test online.

Test jezelf anoniem door SOA-testen online te kopen

Je kunt er tegenop zien om je te melden bij de GGD of je huisarts. Bij de GGD geldt overigens dat je je hier alleen kunt laten testen als je tot een bepaalde risicogroep hoort. De huisarts kan ook een SOA-test afnemen, maar dan ben je niet volledig anoniem, de huisarts kent jou immers. Dit is voor veel mensen problematisch, aangezien er toch nog een taboe rust op het hebben van een SOA. Daarom is SOA-testen online kopen zo handig. Je kunt namelijk geheel anoniem een test bestellen, anoniem jezelf testen en anoniem de uitslag opvragen.

Online een SOA-test bestellen bij SOA-thuistest.nl

Zoek je een betrouwbare én goedkope SOA-test? Dan zit je goed met online een SOA-test bestellen bij SOA-thuistest.nl. Wij hebben voor diverse soorten SOA´s een SOA-test beschikbaar, zelfs om jezelf te testen op HIV. Wij stellen geen voorwaarden, dus iedereen mag online een SOA-test bestellen. Onze testen worden naar een gecertificeerd laboratorium gebracht, zodat de uitslag net zo betrouwbaar is als de uitslag van een SOA-test bij de huisarts of GGD en dit tegen minimale kosten. Zelfs als je positief wordt getest, kunnen wij regelen dat je anoniem behandeld wordt. Houd er wel rekening mee dat je bij een positieve test wel je bedpartners moet inlichten.