Toont alle 6 resultaten

Een SOA-test man voor mannen die duidelijkheid willen hebben

Een SOA kan opgelopen worden door zowel mannen als vrouwen. Daarin zit tussen de verschillende sekses geen verschil. Wel kan er een verschil zitten in de symptomen die kunnen ontstaan naar aanleiding van een SOA en hoe de klachten ervaren worden. Dit heeft ook tot gevolg dat er een verschil kan zitten in het testen tussen mannen en vrouwen. Als je een SOA-thuistest wil doen, dan is ook de eerste keuze die je moet maken of je een SOA-test man of SOA-test vrouw wilt aanschaffen. Ben je man, dan schaf je uiteraard een SOA-test man aan.

Gemakkelijke SOA-testen man

Het is logisch dat de SOA-symptomen bij een man anders zijn dan bij een vrouw. De man heeft namelijk een penis en hier kunnen bepaalde klachten aan ontstaan, wat bij een vrouw niet kan. Andersom geldt dit overigens ook. De wijze waarop getest wordt, verschilt ook tussen mannen en vrouwen. Mannen dienen bij de meeste SOA-testen wat urine op te vangen, terwijl bij vrouwen een selfswab wordt verlangd. Bij een HIV-test voor zowel mannen als vrouwen wordt er bloed afgenomen.

Koop als man een test voor SOA bij SOA-thuistest.nl

Ben jij een man of jongen en heb je bepaalde klachten, waarvan je vermoedt dat een SOA hiervan de oorzaak is? Koop dan als man een test voor SOA’s bij SOA-thuistest.nl. Wij hebben testen voor diverse soorten soorten SOA´s. Bij de meeste van onze testen is urine voldoende om een betrouwbare uitslag te kunnen bepalen. Bij de HIV-test wordt gebruikgemaakt van een druppel bloed. Zo zie je, dat het als man erg gemakkelijk is om zelf een SOA-test uit te voeren. Het lab waar wij mee samenwerken is erg snel, zodat je binnen enkele dagen een uitslag hebt.

Lees meer