Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Gonorroe zelftest

Voor zekerheid doe je een gonorroe zelftest

Door onveilige seks loop je het risico om besmet te raken met verschillende soorten SOA´s. Chlamydia, Mycoplasma en Gonorroe zijn de vaakst voorkomende soorten SOA´s in Nederland. Bij onveilige seks is de kans op het krijgen van gonorroe dan ook reëel. De oorzaak van gonorroe is de bacterie Neisseria gonorrhoeae. Dit is een besmettelijke bacterie die op cruciale plekken gaat nestelen waar je tijdens of na de seks veel mee in aanraking komt, zoals vagina, penis en anus, maar ook de keel. Gonorroe kan ook overgedragen worden door vingers en seksspeeltjes. Omdat gonorroe zo besmettelijk is, is een gonorroe zelftest geen overbodige luxe als je onveilig hebt gevreeën.

Gonorroe zelftesten om snel van klachten af te komen

Lang niet iedereen ondervindt klachten door gonorroe. Wanneer je jezelf niet laat testen kun je zelfs jarenlang met de bacterie rondlopen zonder dat je het weet. Niet alleen loop je hierdoor het risico dat je op latere leeftijd alsnog gezondheidsklachten krijgt, je blijft ook besmettelijk, waardoor je gonorroe kunt overdragen aan anderen. Mannen krijgen overigens vaker klachten, zoals pijn of een branderig gevoel bij het plassen en afscheiding uit de penis. Ook vrouwen kunnen last krijgen van pijn bij het plassen en afscheiding uit de vagina of bloedverlies tijdens de seks. Gonorroe zelftesten zijn daarom handig om er snel achter te komen of je gonorroe hebt opgelopen. Bovendien kan de test gewoon anoniem en thuis in je eigen omgeving afgenomen worden.

Een zelftest gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl

Niet alleen als je klachten hebt, ook als je geen klachten hebt en je weet dat je onveilige seks hebt gehad is het aan te raden om een zelftest gonorroe te bestellen bij SOA-thuistest.nl. Onze gonorroe thuistest is thuis gemakkelijk uit te voeren en binnen enkele dagen nadat je het uitstrijkje of urine retour hebt gezonden ontvang je al de uitslag. Bij een positieve test kun je ook snel een behandeling krijgen en weer van de bacterie afkomen.