Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Gonorroe thuistest

Doe de gonorroe thuistest om te weten te komen of je besmet bent

Een van de SOA´s die je met name kunt oplopen door onveilige seks, is gonorroe. Gonorroe wordt veroorzaak door een zeer besmettelijke bacterie. Deze bacterie kan zich vestigen in de slijmvliezen van de vagina, eikel, de plasbuis, anus en keel. Tijdens de seks zullen deze onderdelen in contact komen met je partner, waardoor je ook anderen kunt besmetten. Gonorroe hoeft niet altijd klachten te veroorzaken, al is de kans op klachten bij mannen groter dan bij vrouwen. Wanneer je gonorroe onbehandeld laat, besmet je ten eerste anderen, maar kun je later ook andere ernstige gezondheidsklachten ontwikkelen. Met een gonorroe-thuistest weet je snel waar je aan toe bent.

Gonorroe thuistesten zijn gemakkelijk zelf te doen

Testen op gonorroe kan op verschillende manieren. Je kunt je melden bij de GGD of de huisarts, maar het is ook begrijpelijk dat je zoveel mogelijk anoniem wilt blijven. Je kunt ook een afspraak maken bij een privékliniek. Dit kan bij sommige klinieken geheel anoniem. Nog gemakkelijker wordt het je gemaakt met de gonorroe-thuistesten. Je kunt dan online een gonorroe thuistest bestellen en thuis de test doen. Vrouwen dienen bij de test een zelfswab uit de vagina af te nemen en in te sturen. Voor mannen volstaat wat urine. Ook kunnen zowel mannen als vrouwen een zelfswab van de keel of anus laten testen. Instructies worden bij de test ingesloten. Binnen enkele dagen kun jij online de uitslag opvragen.

Een thuistest gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl

Als je gonorroe hebt opgelopen door onveilige seks, dan is het belangrijk om je zo snel mogelijk te laten behandelen. Een tijdige behandeling zorgt ervoor dat de bacterie snel uit je lichaam is verdwenen en dat je niet meer besmettelijk bent voor anderen. Wil je snel duidelijkheid? Je kunt dan een thuistest gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl. Wij zorgen voor een snelle en anonieme levering van de test en het lab zorgt voor een snelle uitslag.