Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Gonorroe symptomen

Let op de gonorroe symptomen

Naast chlamydia behoort ook gonorroe tot één van de meest voorkomende SOA´s. Gonorroe is een bacterie die zich nestelt in de slijmvliezen van onder andere de genitaliën, anus en keel. Tijdens onveilige seks kom je in contact met de slijmvliezen en kan gonorroe overgedragen worden. Je hoeft niet direct last te krijgen van gonorroe-symptomen. Hierin zit ook verschil tussen mannen en vrouwen. 90% van de mannen krijgt symptomen bij een Gonorroe-infectie, terwijl het percentage vrouwen met symptomen tussen de 40-70% ligt. Wanneer de Gonorroe in de keel of anus zit krijgt maar 15 procent klachten. Bij klachten bij anale Gonorroe zijn: jeuk, buikpijn, anale irritatie, loze aandrang, bloederige of slijmerige afscheiding uit de anus en diarree of obstipatie. Gonorroe in de keel geeft soms milde keelpijn of een vieze smaak in de mond. Indien je symptomen van gonorroe hebt, is het altijd goed om je te laten testen. Doe dit ook altijd als je onveilige seks hebt gehad. Wanneer je geen symptomen hebt, kun je wel besmettelijk zijn.

Wat zijn de symptomen van gonorroe?

Symptomen van gonorroe ontstaan in de regel alleen rondom de vagina of penis. Zo´n 90% van de mannen ervaart klachten en 40-70 procent van de vrouwen. Wanneer gonorroe in de keel aanwezig is, dan ervaart maar 15% klachten. De symptomen zijn vooral een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen in de plasbuis en dit kan bij zowel mannen als vrouwen voorkomen. Er kan ook afscheiding uit de penis of vagina komen en vrouwen kunnen tijdens of na de seks last krijgen van bloedverlies of pijn in de onderbuik. Bij deze klachten is het verstandig om je te laten testen op gonorroe. Als blijkt dat je positief test, dan kun je een behandeling starten.

Heb je gonorroe SOA symptomen? Doe een gonorroe test van SOA-thuistest.nl

Wanneer je symptomen ondervindt die erop kunnen wijzen dat je besmet bent met gonorroe, dan kun je jezelf laten testen met een gonorroe test van SOA-thuistest.nl. Onze test is goedkoop en snel online te bestellen. Je voert de test thuis uit door volgens de meegeleverde instructies een uitstrijkje te maken of urine op te vangen en retour te sturen. Binnen 1 tot 3 werkdagen krijg je de bevestiging of je daadwerkelijk besmet bent en kun je je laten behandelen.