Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Gonorroe SOA test

Doe een gonorroe SOA test om duidelijkheid te krijgen

Er zijn enkele SOA´s die in Nederland veel voorkomen. Een van deze SOA´s is gonorroe. Gonorroe loop je op door onveilig seksueel contact. De bacterie kan overgedragen worden door zowel penetratie via de vagina, anale seks en orale seks. Wanneer je klachten krijgt doordat je besmet bent, zul je last krijgen van pijn of een branderig gevoel bij het plassen en er ontstaat afscheiding uit de penis of vagina. Maar het is niet zo dat iedereen die besmet is ook klachten krijgt. Bij 90% van de mannen is dit meestal wel het geval, maar bij vrouwen gaat dit om 40 tot 70%. Ook als je geen klachten hebt, een gonorroe SOA-test nadat je onveilige seks hebt gehad is altijd aan te raden want, ´better safe than sorry!´

Hoe werken de gonorroe SOA testen?

Op gonorroe SOA-testen kan op verschillende manieren. Je kunt uiteraard zelf naar de GGD of huisarts gaan. Alleen bij de GGD zullen ze je pas testen als je tot een risicogroep behoort. Naar de huisarts wil je misschien ook niet, omdat dit niet anoniem kan? Je kunt ook een afspraak maken bij een privékliniek. Dit kan bij sommige klinieken wel anoniem. Daarnaast kun je ook online een zelftest bestellen. Je hoeft dan niet de deur uit en je hoeft je ook niet bij iemand of een organisatie te melden. Als vrouw neem je hiervoor volgens de meegeleverde instructies wat vaginaal materiaal af en mannen moeten urine opvangen. Dit stuur je terug en met 1 tot 3 dagen kun je de uitslag wederom anoniem online opvragen.

Een test SOA gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl

Heb je onveilige seks gehad en ben je nu onzeker? Of heb je misschien bepaalde klachten die naar gonorroe kunnen wijzen? Dan is een test SOA gonorroe bestellen bij SOA-thuistest.nl voor jouw misschien wel een optie. Wij zijn snel en waarborgen altijd je anonimiteit. En natuurlijk is er niets gemakkelijker dan een thuistest te doen. Mocht je positief testen, dan kun je een afspraak maken bij onze samenwerkingspartner OneDayClinic voor een anonieme behandeling.