Better safe than sorry

Anonieme SOA thuistest
vanaf €39,95

  • Anoniem, discreet
  • Uitslag vaak volgende dag
  • Gecertificeerd lab

Kies jouw SOA thuistest

Heb jij klachten of heb je onveilig seksueel contact gehad? Dan is het handig om een soa test te doen. Kun je niet naar de huisarts en kom je niet in aanmerking voor een soa test bij de GGD? Bij Soa-thuistest kun jij je anoniem laten testen op de volgende soa’s : Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma en  HIV. Het afgenomen materiaal gaat naar een Iso-gecertificeerd laboratorium (Reinier MDC) waardoor de testen net zo betrouwbaar zijn als bij de huisarts en GGD.

Hoe werkt het?

gratis-test-advies-icon-shutterstock-kleur

Gratis test advies

Vul onze anonieme testwijzer in of neem contact met ons op voor persoonlijk testadvies.

bestel-de-test-icon-kleur

Bestel de test

Kies de tests die jij wil doen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens op ‘bestellen’.

neem-thuis-de-test-af-icon-shutterstock-kleur

Neem thuis de test af

Volg de instructies op in het pakket en neem een zelfswab, urinesample of vingerprik af thuis af.

stuur-test-naar-lab-icon-shutterstock-kleur

Stuur test naar lab

Stop de buis(jes) in de bijgeleverde envelop en doe die gratis op de post

check-uitslag-icon-shutterstock-kleur

Check uitslag

Kijk na 2-3 dagen in ons online uitslagenportaal met je barcode en opgegeven geboortedatum.

positief-getest-icon-shutterstock

Positief getest?

Waarschuw je partners en laat je behandelen door jouw huisarts of anoniem door de artsen van  onze samenwerkingspartner OneDayClinic.

Dermatoloog, microbioloog, arts en oprichter Onedayclinic

Het team achter SOA thuistest

Het team achter SOA thuis test is een basisarts een microbioloog en een dermatoloog.

Ervaringen SOA thuistest

Chlamydia thuistest

Heb jij chlamydia? Doe een chlamydia thuistest

De meest voorkomende SOA is chlamydia. Zowel mannen als vrouwen kunnen chlamydia krijgen. Alleen mannen krijgen het bij anale seks. Dit is ook het geval bij vrouwen, maar omdat de vagina en anus dicht tegen elkaar liggen, kan chlamydia ook de vagina binnenkomen. Vrouwen hebben hierdoor ook een grotere kans om chlamydia op te lopen. Veel mensen (50 tot 90%) krijgen geen klachten van chlamydia. Dit kan gevaarlijk zijn. Want als jij met chlamydia rondloop zonder dat je het weet, ben je nog wel besmettelijk. Je kunt dus tijdens de seks ook anderen besmetten. Heb je regelmatig onveilige seks en meerdere partners? Regelmatig een chlamydia thuistest doen is dan aan te bevelen.

Chlamydia thuistesten als je klachten hebt

Ondanks dat veel mensen onwetend zijn over het feit dat zij chlamydia hebben, kun je ook klachten ontwikkelen. Er zijn twee soorten van chlamydia, namelijk non-LGV en LVG. Beide types brengen andere symptomen voort. Bij non-LVG komen er bekende SOA klachten aan te pas, zoals jeuk en irritatie van de anus en afscheiding of bloed uit de anus. LVG brengt wat ernstigere klachten, waardoor chlamydia zich in de lymfeklieren kan nestelen of in de darmen. Ook dan hoef je geen ernstige klachten te ontwikkelen, maar kan wel leiden tot bijvoorbeeld een infectie in de darmen, koorts en fistels bij de anus. Helemaal bij klachten, maar ook als je regelmatig onveilige seks hebt is het aan te raden om chlamydia thuistesten in huis te hebben om regelmatig te testen.

Een thuistest chlamydia bij SOA-thuistest.nl bestellen

Bij regelmatige onveilige seks is een thuistest chlamydia bestellen bij SOA-thuistest.nl zeer aan te bevelen. Het advies is dan ook om regelmatig preventief jezelf te testen op chlamydia, mede doordat er niet altijd klachten ontstaan. Je weet dan zeker dat als je negatief test, je geen drager bent en ook geen andere mensen kunt besmetten. Onze thuistest chlamydia is zeer gemakkelijk om zelf thuis uit te voeren en de uitslag heb je al binnen enkele dagen binnen.